Stephanie Loveless er en amerikansk forsker, der bor i
København og er helt vild med levende mad. Kort sagt, hun fermenterer stort set
alt spiseligt for at holde maden levende, sund og nærende.  Hun laver kimchi, hun eksperimenterer med
hvidløg i honning, sylter blommer i japansk saltlage og så laver hum kombucha.
Den her gærede te, som smager sundt og godt, ikke mindst hvis man, som
Stephanie, laver en dobbelt fermentering. I ugens podcast taler hun om levende
mad, om den scoby, der skal til for at lave kombucha og hun fortæller, hvordan
man kan lave en ekstra fermentering, der giver drikken et ekstra spark af smag.
Hvis du ikke vil nøjes med at lytte, så holder Stephanie workshops om kombucha
søndag den 13. september. Du kan finde hendes arrangementer på Facebook under
”Kombucha Making and SCOBY parenting”. Se flere billeder på www.madko.dk 

via https://soundcloud.com/radiomadko/lav-mad-der-lever-kombucha?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=tumblr)