Journalist og forfatter

Jeg skriver om mad, have, kultur og historiske emner til trykte medier og nettet. Jeg kender mit stof, researcher grundigt og bruger gode kilder. Jeg skriver alt fra korte artikler til bøger, og laver gerne podcasts.

Historisk konsulent

Jeg er historiker og har arbejdet med alle mulige historiske historier i mange år. 1800-tallet, 1900-tallet, kvindehistorie, madhistorie og kulturhistorie er mine spidskompetencer.

Undervisning og workshops

Jeg har holdt et utal af workshops og undervisningsforløb i formidling, kommunikation og PR. Jeg har undervist i kreativ skrivning og populær historieformidling på Københavns Universitet, og er en del af censorkorpset for historie.

Moderator

Jeg stiller gerne op som  moderator og interviewer ved forskellige historiske og kulturelle arrangementer, der handler om kultur, historie og mad.